0

Μια επαγγελματική ιστοσελίδα πρέπει να διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες προβολής της κάθε επιχείρησης.

Μια ολοκληρωμένη κατασκευή ιστοσελίδας προκύπτει μέσα από την μελέτη
της υπάρχουσας εταιρικής ταυτότητας και των προϊόντων σας, και αναδεικνύεται με την χρήσητων σύγχρονων εργαλείων που έχουμε στην διάθεσή μας. Γι’ αυτό, ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας ξεκινά μετά από λεπτομερή ανάλυση του αντικειμένου της επιχείρησής σας, οπότε και σας προτείνουμε τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για την προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών σας

Η κατασκευή της ιστοσελίδας γίνεται με την χρήση των πιο σύγχρονων εργαλείων και των πιο μοντέρνων τάσεων, με σκοπό να πετύχουμε μια σωστή εμφάνιση στους πιο δημοφιλείς browsers, σε διαφορετικές αναλύσεις οθονών, και συσκευών (tablets – smartphones).

Κατασκευή ιστοσελίδων με wordpress
100%

Κατασκευή responsive ιστοσελίδων
100%

Search Engine Friendly
100%

Εύκολο σύστημα διαχείρισης CMS
100%

Οικονομικές ιστοσελίδες σε χαμηλές τιμές
100%

Γρήγορη φόρτωση ιστοσελίδας
100%

Ιστοσελίδες

site-img160

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία site με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και βασικούς πυλώνες την ταχύτητα, την αισθητική και τη λειτουργικότητα.

Η κατασκευή website συνήθως παρουσιάζεται ως απλή υπόθεση. Εάν αυτή η προοπτική σας πείθει, τότε πιθανόν το αποτέλεσμα της κατασκευής της δικής σας ιστοσελίδας θα είναι πολύ τυπικό και δεν θα κάνει καμμία διαφορά ανάμεσα στις αντίστοιχες που ήδη βρίσκονται στον αέρα. Η εταιρική ιστοσελίδα είναι πια ο καθρέφτης μιας επιχείρησης. Όχι μόνο για το πελατολόγιο το οποίο στοχεύει να αποκτήσει, αλλά ακόμα και για τον εργαζόμενο που επιθυμεί να προσελκύσει σε αυτήν.

 

Ζητήστε μας μια προσφορά 

Ένα πολύ σημαντικό εργαλείο, για την αύξηση των πωλήσεών σας είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Τα πλεονεκτήματά του είναι απεριόριστα, αφού η λειτουργία του απαιτεί χαμηλό κόστος συντήρησης, λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως, και το κυριότερο είναι ότι μπορεί να προβάλλει τα προϊόντα σας σε παγκόσμια κλίμακα.

Κατά την κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος δίνουμε τεράστια σημασία στην λειτουργικότητα και την εύκολη διαχείριση τόσο από την πλευρά του χρήστη, όσο και του εμπόρου.

Για την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος κάνουμε χρήση πλατφόρμας για να καθίσταται δυνατή μετά το πέρας της υλοποίησης, η άμεση τροποποίηση του περιεχομένου του ηλεκτρονικού καταστήματος (προϊόντα, τιμές, απόθεμα, φωτογραφίες) από τον τελικό διαχειριστή χωρίς να είναι απαραίτητη η δική μας παρέμβαση.

 

Ζητήστε μας μια προσφορά 

5c91f2083d165

To e-Radio Website είναι μία έκδοση κατασκευής δυναμικής ιστοσελίδας σε WordPress CMS.

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που απευθύνονται σε ραδιοφωνικούς σταθμούς που ενδιαφέρονται για μία ολοκληρωμένη παρουσίαση του προγράμματος τους διαθέτοντας και live streaming.

Παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας ιστολογίου (Βlog), αυτόματου διαμοιρασμού στα κοινωνικά δίκτυα και φόρμα συγκέντρωσης στοιχείων επικοινωνίας των επισκεπτών της ιστοσελίδας.

Επίσης, δίνεται η δυνατότητα διαχείρισης και επισύναψης εικόνων και αρχείων, δημιουργίας ψηφοφοριών για μεγαλύτερη αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, καθώς και εγγραφής μελών στην ιστοσελίδα.

 

Ζητήστε μας μια προσφορά 

clientlogo11-gray